Dagen idag

På min axel sitter de lille Luther, eller någon av hans hantlangare, och viskar dumma saker i mitt öra.

Jag är fortfarande sjuk. Snorig. Hängig. Ont i kroppen. Orkar inget.

Vill gå och vila, men har inte riktigt ro i kroppen att ligga stilla. fast nu när jag gått och satt mig här igen, efter en stund i sängen, så fryser jag.

Jag är inget bra på det där med att vila. Vila och somna på dagen funkar bara när jag är rejält sjuk. Med detta sagt vill jag påpeka att jag faktiskt sovit dagtid under den här förkylningen. Men jag är väl trots allt på bättringsvägen. Bara att det går trögt. Framför allt med det där med att få tillbaka kraften.

Jodå, jag ÄR sjuk. Faktiskt. Och jag försöker ta hand om mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *