Misslyckade bönor och förstörande katter

Okej, ärligt talat känns det som att det går sådär i trädgårdslandet för tillfället :-/ En hel del av bönorna kom upp, men många av dem verkar det ändå inte bli nåt av. Jag är osäker på om det beror på vind, torka eller något annat, men de tvinar bort, blir liksom inte mer än att de grott och kommit upp, sedan blir de bruna. Kan också vara dåligt utsäde? I alla fall känns det surt.Och av de konstiga nya bönorna och ärtorna har ännu inget kommit upp.

Dessutom är jag jävligt sur på katterna. De krafsar och gräver och förstör i trädgårdslandet, gång på gång. Så brukar de ju inte hålla på! Meni år har de förstört bland både morötter, dill, kål, mangold, bönor och annat. Både nysådda, uppkomna och stora saker! Vansinnigt irriterande.

One response to “Misslyckade bönor och förstörande katter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *