Fotografiernas magi

Sjuåringen fick syn på bilder av sunkuthuset från innan vi började fixa iordning det, det vill säga för två-tre år sedan. Och så undrade han om det fanns bilder på hur själva boningshuset såg ut när vi flyttade hit. Och det fanns det förstås :-) Och efter att vi tittat på bilder av hur huset såg ut när vi var och tittade på det våren 2002 – ett fåtal bilder tagna med mitt dåvarande jobbs digitalkamera som jag hade lånat med – så landade vi i att titta på bilder av sjuåringens rum, eller snarast rummets tillblivelse. Från det vindskyffe med pyttelitet ruttnande englasfönster utan isolering det en gång var, via fönsterbyte, isolerande, väggbyggande, målning och annat som slutligen ledde fram till det blåa rummet så som han alltid känt det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *