Olika ljudacceptans

Ibland tänker jag att det är en himla tur att vi bor på landet. Som när folk i mina flöden i sociala medier beklagar sig över att folk borrar (ja, borrar!) vid halv åtta på kvällen (!). Eller att hantverkare sätter igång vid sju på morgonen.

För alltså, när ska man hinna göra saker? Allt kan inte göras under kontorstid, speciellt inte om man faktiskt har ett jobb också :-)

Och folk tror säkert att det är tyst på landet. Men det där beror ju på vad man menar med tyst.

Jag har stått och öst grus/makadam från släpkärra ner i skottkärran en lång stund i mörkret ikväll. Det hördes säkert en bra bit bort. Och? Det väsnas ju knappast mindre när det skördas sent om kvällarna, eller lastas stora mängder betor. Eller annat sånt där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *