En fråga till läsaren

Jag tycker egentligen om att skriva ner vad vi gör. Det är kul att notera vad som händer. Ibland är det lite motiverande för mig själv att faktiskt kunna plita ner att jo, ja gjorde faktiskt något – när det ibland känns som att man aldrig hinner nånvart alls. Och så kanske någon annan tycker det är kul eller intressant att läsa vad som händer.

Men tiden och orken är så liten för tillfället. Jag uppdaterar för sällan. Jag lägger aldrig in några bilder. Och jag orkar aldrig engagera mig och skriva och förklara vad jag faktiskt menar, vad som faktiskt händer. För dig som faktiskt läser detta – om nu någon alls ids det längre? – så måste många av de senaste inläggen te sig kryptiska och meningslösa. Eller, i bästa fall, som att läsa någon annas avbockade att göra-listor. Eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *