Ont i halsen

Känns som en förkylning på gång.

Och jag inser att det förmodligen inte är normalt eller vettigt, men min första reaktion är att vända och vrida på vad jg gjort på sistone och försöka komma på vad jag gjort för fel. För det måste väl vara mitt eget fel? Hade jag inte varit på fel plats vid tilfälle så hade jag inte blivit smittad.

Blev jag smittad igår när gympaledaren var förkyld? Borde jag ha låtit bli att vara med?

Har jag blivit smittad när jag valt att sätta mig på fel plats på tåget och hamnat bredvid någon som hostade?

Eller har jag sovit för lite senaste veckan?

Och så vidare…

One response to “Ont i halsen

  1. Pingback: » Snor, nysningar, rinnande näsa och ögon Sanne skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *