Ja, jag bloggar för mycket

Det blir en hel del skrivande. Förmodligen är det inte en kotte som orkar läsa allt. Förmodligen borde jag använda min tid till något bättre. Vara social och umgås. (Kanske med min man? För vid de tidpunkter jag sitter med det här är det oftast ändå för sent att träffa andra.) Renovera. Ta hand om disken eller storstäda. Läsa en bra bok. Eller sova.

Jag borde göra något konstruktivt eller produktivt.

Fast det är lite som att jag tryckt på en knapp när jag börjat blogga igen. Så många tankar som vill bli nedskrivna, som vill komma ut.

Jag trivs med att skriva. Jag mår bra av det. Det är ett sätt att bejaka mig själv, att släppa fram mig själv.

Det gör kanske inte så stor samhällsnytta. Men det gör mer nytta än att hålla käft om det jag tycker är viktigt.

För övrigt, alternativet vore förmodligen att glo på TV. Det verkar vara vad andra människor gör på kvällen när deär för trötta för att göra något vettigt och behöver varva ner en stund innan de går och lägger sig.

Jag tittar inte mycket på TV. Det inser jag ibland när jag hör folk prata på fikarasterna. Jag har oftast inte sett nåt av det de pratar om. Och visst, socialt sett är det säkert att betrakta som ett handikapp att jag inte kan hänga med i snacket.

Men ärligt talat, inget av det de pratar om känns lockande. Jag sitter hellre med min dator och skriver om saker jag bryr mig om. Även om det är asocialt, introvert och ickeproduktivt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *