Vad ett fönster är och vad man annonserar om

fonsterJag har letat fönster på Blocket ett tag. Syftet har varit att hitta begagnade fönster till renovering av veranda nummer två.

För mig är fönster något som består av trä och glas (om det inte är stallfönster – då kan träet vara utbytt mot järn). För mig är Blocket ett ställe att köpa begagnade saker som finns i begränsad antal och alla av samma finns i samma annons.

För migv känns det därför väldigt märkligt med stundtals sida upp och sida ner med fönster av pvc. Och ännu märkligare när det liksom kommer en hel sida med mer eller mindre identiska annonser (samma bild, samma text).

(Ja, jag vet att man kan välja att bara titta på privata annonser. Men det finns ju faktiskt företag som säljer begagnade saker också.)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *