Ny kategori på bloggen

Jag lägger nu till en ny kategori: Mina bästa.

Tanken med kategorion är att göra det lättare att hitta just mina bästa inlägg. (Ja, så får man ju säkert inte uttrycka det – det är ju alltid lite tvksamt om man får tycka att nåt man själv gjort är bra ;-)) Egentligen allra mest för att jag själv lättare vill kunna hitta dem igen, men det kan ju också underlätta för läsaren. För det är svårt att hitta godbitarna i min blogg, bland alla små inlägg om en uppspikad bräda till ;-)

Och visst, den hade kunnat heta ”mina viktigaste” eller ”mina favoriter” eller nåt annat, men nu blev det ”mina bästa”.

Till att börja med är det rätt tomt där. Fyller på med gamla inlägg allteftersom.

Uppdatering, en stund senare: Nu har jag visst redan fyllt på rätt många :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *