Baddräkt

Under ett antal år har jag badat i bikini. Inte för att jag egentligen vill, men resåren i min urgamla baddräkt (från -91) hade lagt av, och den något nyare baddräkten var faktiskt aldrig bekväm (typ för urringad både uppe och nere). Och när jag sist köpte något sådant så är det mycket möjligt att jag var gravid och en bikini helt enkelt var det enklaste alternativet.

Men egentligen är jag en baddräktsmänniska. Det jag badar i ska vara bekvämt och okomplicerat – jag ska inte behöva tänka på det jag har på mig, det ska bara sitta där det sitter och så är det bra med det.

Så i år började jag leta rundor efter en vanlig enkel rätt upp och ner baddräkt. Men, om vi säger så här: det är inget de vanliga klädställena säljer.

Så av en händelse hamnade jag på rea på en sportbutik. Och hittade en svartvit baddräkt från ett av de kändare märkena. Sitter som en smäck.

Och ja, det är faktiskt en helt annan sak att bada i en bra baddräkt. Underbart. Varför har jag inte köpt någon sådan tidigare?

Nu är badsäsongen förmodligen mer eller mindre slut. Men förhoppningsvis kan jag använda den här i många år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *