Men Max då?

Ska jag äta hamburgare så brukar jag om möjligt välja Max.

För det första är de absolut godast.

För de andra har de ett, som jag uppfattat det, stort klimat- och miljöengagemang. Det här med att klimatdeklarera all maten, så att man vet hur mycket koldioxidutsläpp den genererat, är en mycket god hjälp och påminnelse varje gång man står där och ska välja mat. Ja, och sedan har de ju ”fyllt på” med en massa andra miljöåtgärder. Det har verkat genuint. Visst, självklart har det blivit en del av affärsidén, något att tjäna pengar på, men det är ju inte fel i sig utan tvärtom win-win.

Nu vill de verkligen inte att S och V ska vinna valet.

Jag undrar om Max är nöjda med regeringens klimatarbete.

Och alldeles oavsett om Max tror sig kunna påverka hur deras personal röstar elle inte, så tycker jag det är ett olämpligt agerande. Precis som när facket och sossarna gör gemensamma flygblad.

Och så får jag väl fundera på hur jag bäst får ihop mina åsikter i sammanhanget med val av hamburgerställe. Inte för att jag äter burgare ofta, men ändå.

Förtroendet för Max har definitivt fått sig en törn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *