Bloggarens taggningsdilemma efter cancerdöden

Man grunnar på så märkliga saker ibland. För tillfället funderar jag – parallellt med allt annat – på hur jag borde tagga blogginläggen nu. Alltså de blogginlägg som handlar om allt runt det faktum att min älskade dött i cancer. (Det är nog alla blogginlägg i nuläget?)

Ska jag tagga dem ”cancer”? Det är ju ingen här som har cancer längre. Å andra sidan, om nu någon läser bloggen för att de känner igen sig och varit i en liknande situation, så är det väl det ordet de går på?

Ska jag tagga dem ”döden”? Fast de handlar ju om livet efter döden – för oss som är kvar.

Vilka ord bör jag tagga inläggen med för att det ska hjälpa läsaren att hitta och samtidigt inte ge helt fel intryck?

Vad tycker du?

2 responses to “Bloggarens taggningsdilemma efter cancerdöden

  1. Pingback: Ny kategori i bloggen | Sanne skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *