Nu har jag beställt bilder…

Våra barn kan ju inte hjälpa att det är Tema klasskort som anlitats för skolfotograferingen… Så efter lite resonerande kom vi fram till att vi i alla fall skulle beställa skolkatalogen till åttaåringen och gruppbilden till fyraåringen. Även om priserna är saftiga: 169 kr plus 29 i porto för katalogen; 149 kr plus porto 29 för gruppbilden.

Ifjol skickade Tema klasskort annat än vad jag hade för mig att jag beställt, men det inte fanns något vettigt bekräftelsemejl att kolla mot, så kunde jag inte bevisa något. Därför har jag i år gjort skärmdumpar på vad jag beställt. För även i år kom det två identiska bekräftelsemejl när jag hade gjort beställningarna:

Hejsan

Detta är ett bekräftelsemail gällande er beställning på TemaKlasskort.se. Vi har mottagit era uppgifter och kommer behandla dessa omgående.

Ha en fortsatt trevlig dag

Tema Klasskort

Jag är generellt sett imponerad av näthandelsföretag: från de allra allra flesta får man bra och tydliga bekräftelser, både innan man tryckt på den slutliga beställningsknappen (typ ”du vill bestälal följande, stämmer det?”) och sedan när beställningen gjorts, med information om vad man beställt, vad det kostar, vart det ska skickas, och så vidare.

Men inte Tema Klasskort.

Och med tanke på hur de agerar i övrigt och hur (o)intresserade de är av att förbättra sin information, trots de synpunkter de får, så tror jag faktiskt att det här är något de satt i system. Om folk inte med säkerhet kan bevisa vad de beställt så kan Tema Klasskort hävda vad som helst – och det tror jag de tjänar massor på. Folk som inte orkar skicka tillbaka, inte orkar bråka, och så vidare…

Jag önskar att någon kunde ge sig på att granska Tema Klasskort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *