Den kreativa konflikten

Som sagt var, en batikad tröja blev det idag. Rosa. (Det fanns blå och rosa batikfärg hemma – de övriga har gått åt  och han valde rosa.) Knyt- och sybatik.

Det är roligt att batika. Ja, jag gillar den sortens pyssel. Jag gillar att vara kreativ. Jag gillar att göra konkreta saker, tillverka, skapa – både praktiska och vackra saker. Och det vil jag föra vidare. Både känslan av att göra och kunskapen om hur man gör. Och en massa saker kopplat till det.

Men.

Det innebär en tröja till. I det här fallet – och det blir ju totalt fler tillfällen. En tröja till som han egentligen inte alls behöver. Och utöver det färg, fixermedel, salt, energi och tvättmedel. Samt vatten. Och snöre.

Slöseri. Totalt onödigt.

*ruskigt dåligt samvete*

För övrigt så är det säkert resurssnålare med bröd bakat i bageriet också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *