Det känns i armarna att putsa

Ett av våra mest aktiva renoveringsprojekt i nuläget är den en av våra två glasverandor, nämligen den på framsidan (och den som var i bäst skick). Snabbresumé: Vi har hittills bytt stomme/bjälkar i ”mellanpartiet” och panel på utsidan samt målat detta  (längst ner är det putsad sockel upp till sitthöjd; längst upp är det tak, som vi inte gjort något med), renoverat två fönster på ena sidan (skrapat, plockat loss glasrutor, kompletterat saknat trä och plugg, oljat, målat, stiftat dit glas – varav några nya rutor, kittat; saknas målning av kittkanter), kommit halvvägs med renovering av fönstren på framsidan/vardera sidan dörren (det vill säga de saknar färg, glas, trä och kitt och kan nu bara bli bättre), köpt specialbeställda nya dörrar och målat dem, satt pärlspontspanel på insidan utom bredvid dörren, bytt någon ruta och kittat i snedfönstren över dörren – och säkert lite till.

De senaste två kvällarna har jag putsat på insidan av sockeln för att komplettera den puts som suttit löst. Kalkbruk. Det är kul :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *