Ekologiska barnunderbyxor i plastnecessär

Jag kollade upp Lenas tips om kalsonger på Lindex. Japp, de duger alldeles utmärkt. (Hur gör man för att utmana det ena företaget att göra bättre ifrån sig för att det andra gör det? Alltså, gör det någon skillnad att säga till H&M ”titta, Lindex har, så skärp er, annars…”?)

Extra plus i kanten för att det faktiskt stod ”underbyxor” (alltså inte ens könskodat i namnet) på etiketten.

Vad som däremot kändes onödigt var förpackningen. Istället för bara en prislapp eller liknande, så var de tre underbyxorna nerstoppade i en liten genomskinlig plastnecessär, med dragkedja och allt. Snacka om onödigt förpackningsmaterial… Dessutom kändes det som en ganska märklig plast som jag spontant skulle känna vissa farhågor kring innehållet i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *