Utmanar ödet?

Idag har jag gjort det man inte ska. Jag har varit och köpt två mamma/amningstoppar på H&M. Snacka om att utmana ödet!

Men jag minns hur det var ”sist”. Först ville jag vänta innan jag handlade, för att vara på den säkra sidan. Sedan slog illamående och trötthet till; tröttheten varade i princip hela graviditeten. Totalt sett tror jag att jag den gången (förutom underkläder) köpte två par ”riktiga” byxor, ett par mjukisbyxor, två toppar och, på slutet, en huvtröja/jacka. Jag hade tänkt köpa mer, men jag orkade liksom aldrig. Så de kläder jag hade gick i ständig tvättcirkulation…

Dessutom säger ju erfarenheten att om jag nu hittar saker jag vill ha, så kommer jag inte att hitta ett smack den dagen jag verkligen anser det är dags att köpa.

Och skiter det sig, så kiter det sig. Jag kan nog leva med att ha köpt två toppar i ekologisk bomull ”i onödan” i så fall.

Dessutom utmanade jag ödet redan tidigt i vårvintras respektive på försommaren. Redan då handlade jag nämligen några plagg till en eventuellt kommande bebis, även om vi ju inte på långa vägar hade börjat försöka. Samma resonemang där: Jag vet ju att när jag verkligen letar, så kommer jag inte att hitta något jag vill köpa. Bättre då att faktiskt passa på när jag hittar något. Dessutom, skulle det aldrig bli något barn, så blir det garanterat någon bekant som får bebis någon gång

Annars, allmän lägesrapport:
Ont i huvudet
Trött
Törstig
Små små tendenser till illamående/konstigmående
Om jag går snabbt så får jag ”mensvärk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *