Plockar fram gamla kläder

Jag satte mig för att börja titta igenom resterande kläder i stl 80 i Simons gamla lådor. Bodysarna är redan framtagna, men jag ville pejla läget på övrigt – byxorna behövs ju snart.

Men det är rätt mycket som nog inte riktigt funkar att använda. Eller det behöver nog kompletteras, i alla fall.

Man skulle ju kunna tro att det är årstiderna som gör att det inte funkar. De är ju trots allt födda på rakt motsatta årstider. Men ”problemet” är snarast att Jonatan behöver de stora storlekarna tidigare. Han är inte längre, men tjockare. Bland byxor i storlek 80 har vi rätt mycket typ ”grova” jeans. Det är kläder Simon använde när han var runt året och ett tag efter det, hade lärt sig gå och så. Det funkar inte riktigt till vår 6-månadersbebis En del av det kommer han att kunna ha, men annat kommer att vara urväxt innan det är funktionsmässigt relevant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *