Tröttheten har återvänt… :-(

…och nu ökar den på för varje dag Idag, den kväll i veckan, som är ”min” och jag inte har något ansvar hemma, valde jag att gå tidigare från jobbet, åka raka vägen hem och gå och lägga mig. Efter att ha vilat (och stundvis sovit) ett par timmar samt tagit alvedon, klarar jag nu i alla fall av att sitta upp, men jag mår skit Jag orkar inget på jobbet, orkar inte ta itu med saker…

Jag hoppas att det handlar om sjunkande Hb, för då går det att göra något åt det. Jag kan inte gå så här i 5 månader till Jag har i alla fall ringt MVC och ska få komma och kolla Hb om några dagar.

Nå, jag kan ju konstatera att jag inte gillar att vara gravid, för att uttrycka det milt. (Överväger stundtals ord som ”avskyr”.) Nä, jag har inte drabbats av några allvarliga komplikationer, jag vet. Men jag tycker det är för jäkligt i alla fall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *