Smaker

Förra graviditeten åt jag kopiösa mängder frukt. I början av graviditeten, under illamåendeperioden, var det en frukt i timmen för att hålla illamåendet i schack. Men även därefter var det MYCKET frukt. Jag är även normalt sett glad för frukt, men det blev mer än vanligt… Sötsaker däremot var jag inte förtjust i. Jag minns att vi var på bröllop – jag kan väl ha varit något förbi v 20 – och jag tyckte bröllopstårtan smakade vedervärdigt: den var så söt att den verkligen inte gick att äta.

Den här gången är jag faktiskt inte så väldigt glad för frukt. Visst, jag äter en del frukt. Köper jag med mig till jobbet, så äter jag upp det. Men det utövar ingen lockelse på mig. Ibland äter jag faktiskt pliktskyldigast lite frukt, för att jag vet att jag borde.

Men jag har däremot inga problem att trycka i mig en smarrig bakelse eller lite kladdkaka Och jag äter godis ibland! *kryss i taket*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *