Denna jävla trötthet.

Påsken har väl varit lite halvhektisk. Vi stannade hemma för att jag kände att jag inte orkade åka iväg – men jag vet inte jag…

* Skärtorsdag, efter jobbet, åkte vi till Ikea för att skaffa en del hyllor och annat. Och Ikea var som Ikea alltid är: har man bestämt sig för att åka dit och vet vad man ska köpa, så är sakerna SLUT. (Ja, jag vet att man bör kolla upp sånt innan. Men det glömmer man ju.) Dessutom försökte vi fixa en del andra ärenden. Mer än vad jag egentligen mäktade med, insåg jag i efterhand.

* Långfredag. Simon vaknade ungefär 4.20, med jätteont i magen. Efter en stunds plåga och så, blev lösningen att gå ner och titta på film, för att ha något som distraherade det onda. Så jag tittade på ”Fem myror…” tillsammans med honom tills klockan var ungefär 06.30; sedan bytte sambon av.
Under förmiddagen städade vi en del. Från lunch och under eftermiddagen hade vi gäster.
Under kvällen gjorde jag några fuskinläggningar med matjessill.

* Påskafton: Bakade bröd. Bakade rulltårta. Påskpyntade. Hade familjen på ägg-sill-bröd och därefter lammstek. (Jag blev totalt utslagen av en massa god mat. På ett ganska otrevligt sätt.)

* Påskdagen: Familjen åkte väl vid halv tolv-tolv. På eftermiddagen åkte sambon ett varv till Ikea (som nu hade fått hem hyllorna). Sedan dök en kompis till sambon upp för övernattning. Jag byggde en hylla på kvällen. När jag gick och la mig mig hade jag ont i huvudet.

* Annandag påsk: byggde lego med Simon. Sambon skjutsade kompisen till tåget. Sedan började vi bära upp LP-skivir till den nya hyllan.

Efter ett antal varv med skivor i trappan, insåg jag plötsligt att jag inte mådde bra. Jag mådde skit.
Satte mig och vilade en stund, men det hjälpte inte. Jag mådde helkonstigt, ont i huvudet, illamående av huvudvärken. Mådde konstigt, dåligt, i hela mig.
Så jag gick och la mig. Bortsett från lunch, kvällsmat och nattning av Simon, så sov jag resten av dagen. Och natten.

Idag mår jag lite bättre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *