Han är rätt annorlunda mot sin bror

Vid första anblick är de rätt lika. Inte bara utseendemässigt. Även lillebror har stark vilja och rejäla rösteresurser och tycks företagsam och stark för sin ålder.

Men lillebror är lugnare av sig. Lillebror sover en hel massa mer. Många timmar per dag. Och I SIN SÄNG! *kryss i taket* Och även de stunder som han inte sover, så är han mer nöjd än sin storebror: mer nöjd med att bara vara i en famn – som inte behöver röra sig konstant – eller till och med nöjd med att bara ligga och titta sig omkring.

Mycket märkligt. En helt udda upplevelse för mig

Det som tar mest kraft och energi är faktiskt storebror. Storebror som blir djupt förolämpad för varenda litet påpekande om att han inte kan hoppa och studsa nästan ovanpå lillebror eller skrika eller för den delen slänga sina saker omkring sig eller vad det nu än handlar om, oavsett om det rör lillebror eller inte. Storebror som tycker att vi bara tar hand om lillebror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *