Flaskexperiment

Första försöket: Söndag 14 september. BabySemp 1, på tetra. Mam Ultivent, med napp med hål storlek 2 (1m+). Uppenbarligen kom det för fort eller för mycket. Inte intressant alls med flaska. Fick väl i sig några droppar.

Andra försöket: Måndag 15 september. Liten Esskaflaska, med absolut minsta hålet. Huvudsakligen ointressant. Fick kanske i sig något.

Tredje försöket: Tisdag 16 september. Jag borta på kvällen ett par timmar – skarpt läge. (Fast jag befann mig bara några kilometer bort och kunde ringas hem vid kris.) Tekniskt sett repris av måndagen. Först ointressant. Fast han var tydligen hungrig, och skrek, och det var nästan så mycket kris att de ringde mig. Sedan fattade han visst galoppen, och sög. Fick i sig 35-40 ml. Tyckte tydligen inte det var lika gott som ”äkta vara”, men accepterade situationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *