Försvunnen låda

Någonstans bör det finnas en låda. En låda med undanstoppade leksaker, för barn från kanske halvåret upp till ett par år. Och med lite böcker, typ Max och liknande. Saker vi stoppat undan för att de inte behövdes förrän det skulle komma ett syskon.

Ja, någonstans SKA lådan finnas.
Men som vi har letat. Många gånger det senaste halvåret. På alla ställen där det kan finnas lådor. Flera gånger på varje ställe. Det finns ingen låda. Ingen låda med sådant innehåll.

Jag fattar inte var den kan ha blivit av.
Ja, vi har gjort oss av med en del saker sedan dess, lämnat grejer till loppisar och så. Men inte dessa saker. Inte denna låda. Sannolikheten att vi skulle tagit fel låda är … inte alls, liksom. Eller? Det är liksom samtidigt den enda möjliga förklaring jag kan komma på.

För det kan inte gärna finnas någt ställe där vi inte tittat.

Men jag fortsätter att undra. Fortsätter att då och då titta bland de lådor som står här på olika ställen. Tänker att en vacker dag så kanske jag ändå upptäcker den någonstans. Hur nu det skulle gå till…

(Det börjar bli dax för Max-böcker… och då blir man påmind igen )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *