3 av 4

Ja, nu är det bara lillplutten som är ovaccinerad. Småttingarna i Skåne ska visst vaccineras v 49, så vi kan väl vänta oss en kallelse i nästa vecka.

Jag är fortfarande lite öm i armen. Inet jag tänker på mer än om någon trycker hårt eller jag lyfter armen.

Jag har varit påtagligt trött, såsig, hängig ur form, de här dagarna. Lätt huvudvärkskänsla, lätt känsla av att vara på väg att bli sjuk eller nåt sånt. Å andr sidan lider jag av sömnbrist, jobbstress och brist på tid att ta hand om mig själv. Jag är slutkörd. Det är svårt att veta om jag skulle må bättre utan vaccinet

Jag har överlevt dagen. Nu får jag ”lov” att bli sjuk. Risken är väl stor att jag på klassiskt vis blir det när jag slappnar av…? *peppar peppar* *vill inte*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *