Sommaren är slut – nu är det jul!

Vi är sena på det. Trädgården ser ut som ett jävla hejkomochhjälp, och då bortser jag helt från växtlighet, ogräs och sånt och menar bara alla saker som fortfarande står kvar ute – cyklar, trädgårdsmöbler, leksaker, trädgårdsredskap som kördes ut ur uthuset under sommarens renovering av köket (kolla DEN bloggen) – trots att det är november. I dag var vi ute en liten stund, innan regnet tog över, och hann fixa liiiiite av allt detta. S hittade en ringblomma som blommade så fint, så den fick komma in och sättas i vas. Sommarens sista blomma?

Det är inte första advent förrän om en vecka. Men vi kommer att ha svårt att hinna med att fixa med det då, så vi fuskade lite och riggade den första elektriska adventsljusstaken. J var oerhört fascinerad. Julmusiken åkte på (Lisa Rydbergs Vinterskrud) – oj, vad han uppskattade det Och sedan åt vi kvällsmat med massor av ljus tända, och S tyckte att så här ska det minsann vara när man firar jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *