Tomatläget

Kort sammanfattning av läget: vi har för många tomatplantor, för få lämpliga krukor och är för tidigt ute.

Igåreftermiddag/kväll ägnade jag och den lille sjuklingen (som ju då var ganska frisk) en del tid åt att plantera om tomater. Tyvärr är det ju fortfarande för kallt att ställa ut tomaterna utomhus :-)  Till och med glasverandan är för kall (och skulle behöva tätningslister). Alltså kan vi inte plantera i de riktigt stora tomatkrukorna än utan bara de lite mindre. Och det finns alldeles för många tomatplantor kvar som skulle behöva planteras om. Och alldeles för lite plats, även om bänken i studion nu är nästan full.

Dessutom har vi paprikor som behöver planteras om. Och åttaåringens pumpor och tomater. Och en massa majs. Och…

Men tja, mer om det en annan gång. Nu sitter jag bredvid sjuklingen som inte riktigt kan somna. Och jag är av naturliga skäl ofokuserad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *