Badrum och vår

I lördags var vi på Hem&villamässan i Malmö och stångades med en massa andra människor. Inte för att vi egentligen tyckte att det var kul, utan för att trots allt inhämta lite tankar och inspiration för den badrumsrenovering som börjar bli nödvändig. Och givet det faktum att det är ett litet rum, i konstig vinkel, så gäller det att tänka till för att få det så vettigt som möjligt. Vi bokade en av tiderna med gratis badrumsplanering och fick bekräftat att den lösning vi själva funderat oss fram till förmodligen var den enda vettiga. Och det kan ju tyckas som bortkastad tid, men det var faktiskt väldigt bra att få det bekräftat.

Och så köpte vi en jordtermometer, lite sättlök (gul, röd och schalotten) och en roottrainer också.

I söndags gjorde jag och nioåringen årets första besök på den lokala plantskolan. Det blev några penséer, mmen framför allt tre påsar sättpotatis: Princess, Mandel och Timo. Timo och Princess har jag lagt fram till att förgro. Detsamma har jag även gjort med en del av de konstiga sorter jag köpte som sättpotatis på ekorundan i höstas. Tyvärr hade en del av dem redan fått långa ”dåliga” groddar – det har nog inte varit så mörkt som det borde i matkällaren alltid. Alla är dock inte lagda på groning ännu, eftersom jag inte har hittat tillräckligt med bra saker att lägga allt i ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *