För det är så jag funkar

Ja, jag vet. Det måste vara förvirrande för läsaren med alla hopp mellan olika ämnen. Ena dagen är det här en miljöblogg, nästa en föräldrablogg, och sedan plötsligt så vänder jag bara ut och in på mina personliga märkligheter ;-) Det finns säkert en och annan som tycker att jag borde dela upp det, ha en blogg för vart ämne. Men tyvärr, så blir det inte. Jag har testat, och i längden funkar det inte. För hur konstigt det än verkar, så hänger de olika bitarna samman. De olika delarna av mig har med varandra att göra. Jag kan inte skriva något som verkligen ska ge den effekt jag behöver om jag inte kan ha dessa korsreferenser mellan mina olika delar :-)

Och ja, det allra främsta skälet för att blogga är att jag behöver det. Jag behöver någonstans att uttrycka mina tankar. Ibland för att jag vill uttrycka en åsikt och vill att andra ska läsa det. Men ibland allra mest för min egen skull, även om andra gärna får läsa (annars hade jag ju inte skrivit det här på nätet, liksom).

Och då får det helt enkelt verka lite förvirrat. Det är så komplicerad jag är, helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *