The King’s Fool

Haha, jag hittade ett avsnitt till med kommentarer som jag hade missat. (Det är lite svårt att få överblick på alla DVD:erna; det är åtta i boxen, och varje DVD innehåller tre till fyra avsnitt plus lite extramaterial, men det står inte på boxen eller på skivorna vad det finns för extramaterial på vilken skiva, utan då måste man först stoppa i skivan och låta den ladda och sedan klicka fram till special features. Någon dag kanske jag gör en innehållsförteckning :-) ) Kip och Ian och avsnitt nr 6 (sista på första säsongen), The King’s Fool.

Jag får höra dem prata om saker de inte är nöjda med. ”Det där borde jag gjort ur en annan kameravinkel.” Och framför allt på slutet, när Kip pratar på länge och väl om att ha inte alls är nöjd med att han skrev slutet så. (Marion blir skjuten av Gisburne, dör nästan, men räddas av Herne och en snurrande stencirkel. Typ.) Att det inte passar in, att det känns påhängt och fel och att han inte alls begriper varför han hittade på det där – samtidigt som han pratar på om att det är fantastiskt bra genomfört av skådisarna, men han tycker själv att det liksom är för mycket och… fel.

Och jag håller ju med, så det är skönt att höra. Samtidigt som det tycks mig som att jag mer än han själv begriper vad det gör där. För på något vis så är väl liksom poängen med det där att Robin, genom att lita på kungen och svepas med, nästan förlorar Marion. Att det verkligen är på håret att han tar sig ur det utan att förlora henne.

Men det hade ju kunnat göras på ett bättre sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *