Uppföljning undersökning

Fortsättning medborgarundersökning.

Jag mejlade faktiskt till undersökningssupporten och förklarade att jag inte kunde komma förbi fråga 2. Och jag fick svar! Tydligen ingår just den frågan i ett urval av frågor från VTI om hållbart resande 2014, och frågorna från VTI är med för att kunna jämföra skåningarnas svar med resultat från andra håll. Så den dåliga frågan var inte Region Skånes fel :-) Dessutom fick jag veta att de så gärna vill att jag faktiskt svarar på enkäten att de faktiskt lovar att manuellt plocka bort mitt svar på just den frågan (eftersom jag inte ansåg den gick att svara på med de alternativen) efter att jag svarat klart och innan den avidentifieras.

Med det engagemanget fortsatte jag förstås att svara :-)

Den här frågan kan man ju tycka borde vara en drömfråga – men jag lämnade i slutändan blankt på den, för jag kunde inte alls komma på vad jag faktiskt skulle tycka skulle göra riktigt stor skillnad:
ga

Den här frågan hade jag också lite svårt för. Om jag skulle börja cykla till jobbet – en resa på grovt räknat 5 mil enkel resa – så är inte den relevanta frågan hurpass acceptabelt det är utan hur galen jag är :-)

Skärmbild_2015-11-04_19-49-21

Men men. Nu har jag i alla fall gjort mitt och svarat på undersökningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *