Uppföljning skolfoto

Jag har genom åren skrivit en hel massa inlägg om Tema Klasskort. Inlägg där jag klagat på miljöaspekter av deras hantering och system. Så jag tänker att det kanske kunde vara på sin plats med en uppdatering.

Numera tycker jag nämligen det funkar smidigt. Man loggar in. Man väljer vilken av två olika porträttbilder man vill använda. Man kan välja mellan två olika färdiga paket. Eller så kan man själv välja enstaka kartor med bilder. Man kan till och med blanda, så att man tar vissa ark med det ena porträttfotot och andra med den andra bilden. Köper man flera ark får man rabatt.

Vill man hellre det så kan man köpa bilderna digitalt, med hög upplösning och fri nyttjanderätt. Det kostar förstås en rejäl slant (500 kr; båda porträtten ingår).

Och så vitt jag förstår så kostar skolkatalogen lika mycket oavsett om man beställer några porträttbilder eller inte.

Miljömässigt är jag nöjd.

2 responses to “Uppföljning skolfoto

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *