Nä, där fanns förstås inget

Begravning imorgon. Och idag har jag slutligen tagit mod till mig och startat din egen bärbara dator. Mest för att kolla, eftersom flera personer ju tyckt att kanske kanske skulle du ha kunnat skrivit upp något någonstans om vad du ville ha för psalmer på begravningen. Och det trodde jag inte att du hade, för hade du gjort det så hade du sagt något om det också – inte bara antagit att jag kunde hitta det.

Men ändå. Nu har jag kollat. Och jag hittar inget. Om du inte gömt det väldigt väl i någon mapp som handlar om kurser du hållit eller rollspel eller något annat obskyrt. Men det vore inte likt dig. Nog för att du aldrig varit den mest strukturerade, men du skulle liksom inte stoppa saker på fel ställe – möjligen bara inte sortera in det alls, liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *