Nej, jag tänker inte starta nåt jävla reklamsamarbete

Jag fick just ett mejl, med rubriken ”Angående samarbete med sanneskriver.se”:

Hej,

Hoppas allt står väl till.

Jag fann precis din hemsida sanneskriver.se och tycker att den ser väldigt intressant och välskriven ut!

Jag arbetar inom digital marknadsföring och undrar om du skulle vara intresserad av ett samarbete, detta då det skulle gynna alla parter. Jag undrar helt enkelt om du är öppen för att ta emot och publicera relevanta och välskrivna artiklar och gästinlägg anpassade efter dina tidigare inlägg? Alternativt skriva dom själv.

Om du är intresserad eller vill höra mer om tänkbara artiklar och idéer, hör gärna av dig så kan jag utveckla och även gå in på vad jag är villig att erbjuda som kompensation för exponeringen.

Med vänlig hälsning,

Lasse [Efternamn]

[Företagsnamn]

[mejladress]

Hahahahaha!

Ursäkta? Jag har fått ökad trafik till min blogg (ja, jag gissar på att något sånt är inblandat – för ni är många fler som läser här sedan en dryg månad tillbaka), och nu vill Lasse att jag ska samarbeta och erbjuda exponering och sedan få kompensation för det? Min personliga blogg, min plats där jag skriver vad jag tycker och tänker och känner, och som för tillfället mestadels handlar om sorgen efter min älskling – där tycker Lasse att jag ska sälja plats för mer eller mindre förtäckt reklam?

Är du helt jävla dum i huvudet, Lasse?

Om du hade läst min blogg hade du över huvud taget inte inlett med ”Hoppas allt står väl till” – för då hade du vetat hur det står till.

Och nej, det är inte av omtanke om Lasse som jag inte skriver ut företagsnamnet. Jag vill inte att Lasses jävla företag ska få någon extra trafik av att jag skriver om det här.

Eftersom Lasse tydligen är en idiot, så ska jag för tydlighetens skull skriva det här:

Nej, Lasse, jag kommer inte att samarbeta med dig.
Nej, Lasse, det skulle inte gynna båda parter.
Nej, Lasse, pengar är inte det viktigaste av allt.

5 responses to “Nej, jag tänker inte starta nåt jävla reklamsamarbete

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *