De säger att jag är stark – hur går det då för den som är svag?

Folk brukar säga att jag är stark. Jag vet inte om jag håller med, och jag vet egentligen inte riktigt vad det innebär heller.

Men om jag är stark, och ändå egentligen faktiskt inte reder ut det här – för nej, det gör jag inte – hur går det då för alla de som inte är starka? För om jag är stark så måste det liksom på något sätt vara relativt, innebära att jag är i den övre delen av en normalfördelningskurva, och mer än hälften befinna sig under mig på kurvan.

Om jag som är stark inte reder ut det, hur går det då för alla de som är svagare? Går de under allihopa? Rent konkret: på vilket sätt går de under?

Eller, vilken hjälp och vilket stöd får de för att inte gå under? Vem rycker ut, och hur och när?

3 responses to “De säger att jag är stark – hur går det då för den som är svag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *