Jag testar lösenordsskyddade inlägg ett tag

Poängen är inte att stänga er alla ute. Jag har funderat på det här ett tag, för att kunna plocka tillbaka lite av poängen med att kunna skriva tja, inte anonymt, men utan att hela världen kan läsa :-) Det kan vara ganska skönt ibland. Och det är liksom inte ett dugg konstigare än att de allra flesta människor aldrig skulle få för sig att blogga öppet om sina innersta tankar :-)

Poängen är inte att ingen mer än jag ska kunna läsa. Inte alls. Men du som tror att jag förmodligen tycker att du borde få lov att läsa de skyddade inläggen kan väl helt enkelt slänga iväg ett mejl till mig, så ordnar vi det. Mejladress hittar du där till höger.

P.S./Tillägg: Det är alltså inte så att jag BARA ska skriva lösenordsskyddade inlägg :-) De allra flesta inläggen kommer förmodligen fortfarande att ligga precis lika öppet som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *