Berättelser vid en annan brasa

Nu ska jag berätta en hemlis: Det finns en blogg till.

För jag har försökt få igång mitt skrivande igen. Det där andra, eller ursprungliga, skrivandet: mitt bokskrivande. Och jag har tusen tankar och saker att stöta och blöta. Och förbannat dåligt självförtroende. Så dåligt självförtroende att jag inte riktigt klarar av att stå för vare sig bokskrivandet eller tankarna. Eller knappt ens erkänna det, liksom. Och dessutom tror jag att alla har alldeles för höga förväntningar på det jag ska åstadkomma, där också, och det gör det liksom ännu värre, för jag tror bara att ni kommer att bli besvikna.

Å andra sidan så behöver jag ju verkligen stödet där. Ännu mer, liksom, på nåt vis. Speciellt om jag ska kunna våga tro på det, och kunna tro att det är något som är värt att finnas utanför min egen slutna fantasivärld.

Men nej, de flesta av er kommer jag inte att släppa in där, i den bloggen. Det är så det måste vara. Men ni som fått nyckeln och kan ta er in och sitta framför brasan och höra mig berätta mina tankar om mitt skrivande: kom gärna och hälsa på ibland? För det betyder väldigt väldigt mycket.

3 responses to “Berättelser vid en annan brasa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *