Hur svårt kan det vara, H&M?

För ett tag sedan skrev jag om bristen på ekologiska barnkalsonger på H&M. Det finns ekologiska trosor till barn, men inga ekologiska kalsonger.

H&M svarade

Gällande plagg i ekologisk bomull så är nu H&M den största köparen i världen av ekologisk bomull. Det är vi jättestolta över och fortsätter såklart vårt arbete med att ta fram ännu mer plagg i detta material (dock finns det idag begränsad tillgång just på ekologisk bomull så vi jobbar också med mycket andra miljösmarta material).

Då det gäller barnsortimentet så gör vi både plagg som underkläder, tajts och tunnare plagg i ekologisk bomull, men även kraftigare plagg typ stickade tröjor i ekologisk bomull. Däremot kan det vara lite olika vad som finns inne i butik vid olika tillfällen.

Men jag hoppas att du håller utkik och gärna frågar vår personal, vissa plagg kan också innehålla ekologisk bomull som är blandat med något annat material.

Och i butik har jag fått det här svaret.

Sedan dess har jag med jämna mellanrum kollat. Åtminstone två H&M-affärer besöker jag med regelbundenhet; ytterligare några besöker jag någon gång ibland. För det allra mesta är det i Malmö.

Ekologiska barntrosor finns nästan alltid.

Ekologiska pojkkalsonger finns aldrig.

Visst, det är ingen hundraprocentig garanti för att det inte finns på någon H&M någonstans. Bara nästan. Men ärligt talat, om det finns en liten undangömd förpackning i en enda affär någonstans i landet, s唦 skulle det vara ett väldigt märkligt agerande, minst sagt ;-) Om H&M verkligen skulle ha ekokalsonger så skulle det ju förstås ligga i deras intresse att kalsongerna faktiskt finns tillgängliga i deras affärer.

Hur svårt kan det vara, H&M? Ni har ju uppenbarligen tillgång till ekologisk bomull”¦

Så: var och när kommer jag att kunna köpa ekologiska kalsonger till mina pojkar, H&M?

5 responses to “Hur svårt kan det vara, H&M?

  1. Pingback: Sanne skriver » Ekologiska barnunderbyxor i plastnecessär

  2. Pingback: Sanne skriver » Dagens lilla glädjeämne: ekologiska kalsonger till barnen

  3. Pingback: Dagens lilla glädjeämne: ekologiska kalsonger till barnen | Sanne skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *