Men alltså, vad är det med de stora klädkedjorna?

Varför finns det (nästan) bara t-shirts (lång- och kortärmade), mjukisbyxor och tajts som finns som ekologiska till barnen? Mina barn behöver faktiskt tjockare tröjor. Och ”riktiga” byxor, som jeans och så. För att inte prata om jackor.

Och varför har H&M ekologiska trosor (till tjejer) men inte ekologiska kalsonger (till killar)? Ska man utgå från vad som uppmärksammats i media så verkar det ju egentligen vara mer akut med omsorg om pojkarna… – men självklart ska det finnas till alla!

3 responses to “Men alltså, vad är det med de stora klädkedjorna?

  1. Pingback: » Och igår stod jag i kassan på HM och skulle betala… Sanne skriver

  2. Pingback: » Just ja, H&M hörde också av sig… Sanne skriver

  3. Pingback: Sanne skriver » Hur svårt kan det vara, H&M?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *