Efterlysning: Bra vegorecept!

Jag behöver lite input. Jag har ju skrivit en del tidigare om att jag gärna vill laga och äta mer vegetariskt – men det är ju inte alltid så lätt, med tanke på att barnen inte är särskilt glada för bönor och linser. Eller ja, i alla fall inte sådana som varit torkade och sedan (blötlagts och) kokats. Och själv gillar jag inte smält ost. Det minskar ju mängden möjliga recept en hel del. Grönsaker går allmänhet bra – med vissa specifika undantag. Men bara grönsaker blir ju ingen fullvärdig måltid till växande barn…

Så: ni som sitter på bra vegetariska recept som uppskattas av barn: skriv ner dem här! Kanske kan vi hitta ngra nya uppslag att använda :-)

2 responses to “Efterlysning: Bra vegorecept!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *