Ta det lugnt och låt bli det roliga

och när folk säger saker som ”var rädd om dig”, ”ta det lugnt”, ”ta inte ut dig” och ”var snäll mot dig själv” och allt vad det nu är… till exempel nu när livet visar sin jobbiga sida… tja, då verkar de mena att man ska låta bli att göra allt sånt där ”riktigt”. Allt sånt där som måla fönster och fixa med uthus och greja med trädgården. Istället ska man just ta det lugnt. Men däremot förväntas man hålla igång de tråkiga sakerna: disk, städning, tvätt, allmän ordning. Inte låta det förfalla.

Alltså: fortsätta att göra tråkgörat, ge sig själv tid att sitta och fundera över det som är tråkigt och jobbigt, men låta bli allt det som är kul och som man mår bra av.

3 responses to “Ta det lugnt och låt bli det roliga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *