Överlevnadsråd från dietisten

Försöker plocka lite. Hittar en plastkasse som hänger på en krok i vardagsrummet. Den innehåller två A4-papper. Förmodligen något ASIH haft med sig, eller något som älsklingen fått av dietist via cytostatikamottagningen. Det handlar i alla fall om hur man får i sig extra näring så effektivt som möjligt. Så där som behövdes i slutet och han nästan inte kunde äta något. Den där tiden när jag kämpade med att få i honom något alls, och han mest överlevde på glass, risifrutti och lösgodis, typ.

image

image

Detta under samma period som folk i vänkretsen kom med klämkäcka tips om att han borde låta bli kolhydrater för att svälta cancern. Och han förlorat mer än en tredjedel av sin vikt och fått lägerfångelooken och ganska snabbt tynade bort.

2 responses to “Överlevnadsråd från dietisten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *