Och under tiden som jag låter oordningen rinna av så växer den

Egentligen längtar jag efter att få ordning på en massa saker. Det är oordning i sovrummet. Det behöver sorteras papper-efter-döden i kontoret, och både sådana och andra papper behöver sättas i pärmar. Det behöver sorteras ut gamla DVD-filmer som alla vuxit ifrån. Det behöver plockas i ordning verktyg i uthuset. Ja, och tusen andra sådana där saker som jag inte minns just för stunden.

Det skulle vara skönt att få ordning på tusen olika småsaker. Komma till ro.

Men dels är det ganska tungt och tråkigt med sånt. Och allt sånt där innebär ju rivande i känslomässiga grejer och jobbiga beslut. Och dels finns det hela tiden mer akuta saker att lösa och att orka lägga tid och energi på.

Så jag fortsätter att låta det rinna av, titta åt ett annat håll, tänka att det får bli sen.

Och under tiden växer oordningen.

One response to “Och under tiden som jag låter oordningen rinna av så växer den

  1. Pingback: Jävla papper och pärmar | Sanne skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *