Momo eller kampen om tiden: De gråa herrarna ger färg åt våra kvällar

Jag och åttaåringen (ja, han är ju en sådan numera) läser Momo eller kampen om tiden. Han fick den av oss i julklapp.

Det var många år sedan jag läste den senast. Men den är fortfarande lika bra som jag minns den. Och åttaåringen gillar den också. Dels är den spännande – trots långa kapitel vill han jag ska läsa ett till när jag är klar – dels tänker han kring det här med att ”spara” tid och vad som egentligen är viktigt.

Utmärkt högläsning för en åttaåring!

2 responses to “Momo eller kampen om tiden: De gråa herrarna ger färg åt våra kvällar

  1. Pingback: Sanne skriver » Bara ett kapitel i taget

  2. Pingback: Slösa med tiden | Sanne skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *