Husdagbok, 30 december – 8 januari

Rivit ner och skrapat loss tapetlager och spackel i kontoret. Allmänna iakttagelser: Det verkar generellt ha varit ungefär 3 lager tapeter i större delen av rummet. Vi har sparat exempel på alla lagren, samt videofilmat och fotograferat på olika stadier i processen. Det verkar ha använts kraftigt med spackel i samband med tt dörren till vardagsrummet sattes igen (och andra tapetlagret sattes dit). Underlig ”färgfläcksmålning” på putsen på väggen mot sov-/pannrum.

6 januari: rev ner skivbiten ovanför fönstret på ytterväggen. Skivmaterial masonit. Putsen bakom skivorna i halkasst skick. På den väggen finns fler tapetlager – också här har vi sparat prover.

Vi har även stängt av avfuktaren i källaren. Temperatuen därnere är omkring + 5 grader C, så all vätska i avfuktaren fryser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *