TV

Hur kommer det sig förresten att alla bra TV-program visas mellan 8 och 9 på kvällen? ”Prime time” kallas det för, va? För vem då? Ja, inte förr oss, i alla fall. Vi har begåvats med ett barn som har sin naturliga dygnsrytm förlagd så att läggningsdags är mellan 8 och 9 på kvällen. Tandborstning, välling, saga och nattning – och nånstans däremellan korta glimtar av intressanta utläggningar om antikviteter (Antikrundan), gifter i isbjörnar (Vetenskapens värld), musiktävlande (Melodifestivalen och Så ska det låta)… Idag var det Einstein och hans hustru och hennes eventuella bidrag till hans kända teorier som jag fick en splittrad och förvirrad men ack så liten inblick i…: lite av början, lite i mitten och lite i slutet, typ. Trist. Det verkade intressant. Kanske går det i repris på någon hopplös tid?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *