…eller var det verkligen det? [Inget för känsliga]

Var alltså trött i fredags eftermiddag. Fick ont i magen tidigt på kvällen. Sedan började jag kräkas, och så kom diarrén. Det varade väl bara i ett par timmar eller lite mer – definitivt inget efter midnatt i alla fall. Men strax efter att jag börjat kräkas och ha diarré så började jag frysa

Lördagen… hade jag ONT i kroppen. Och sov bort nästan hela dagen. Drack lite nyponsoppa och lite te. Kravlade mig ur sängen framåt 18.30 och tog en dusch. Åt någon varm macka med tomatsås. Noterade att urinen var ganska mörk, med nästan rödaktiga stråk – blod? men orkade inte bry mig.

På söndagen kände jag mig bättre. Fortfarande ingen mer diarré sedan fredag kväll, snarast helt normal. Men urinen var definitivt skum i färgen – mörkt tegelröd, och jag tror vissa stråk var påtagligt mörkare/rödare.

Ringde sjukvårdsupplysningen, som nog funderade kring urinvägsinfektion (som jag aldrig brukar få – men noja sig kan man ju ändå, det gjorde jag hela dagen igår). Fick instruktioner att dricka – och OJ att jag drack! Så där försvann all färg på urinen

Jahapp, då ska väl allt ordna opp sig då, va?

Nä.

Natten till måndag. Svettas. Mår illa. Det kör och bubblar i magen.

På morgonen: diarré

Sjukvårdsupplysningen: Låter inge bra. Borde nog ta avföringsprov. Ring vårdcentralen.

Vårdcentralen: Äsch, avvakta minst en dag till. Du har nog ätit för kraftigt igår, så det är det magen reagerat på. Ät snäll mat och avvakta.

Jahapp

JAG TYCKER SYND OM MIG SJÄLV!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *