Oj – jag stickade visst en mössa!

Det bara föll sig så… Jag skulle leka med sonen och hans docka, och så fick jag bara för mig att ta fram garn och stickor, och det hämtades måttband och så. Och så chansade jag, utifrån angivelser på garnet (det var fel storlek på stickor) på hur många maskor det borde behövas, och när det borde börja maskas av och så… Jag fortsatte sticka medan jag satt hos sonen när hans kulle somna… och nu är mössan klar. Efter bara några timmar.

Dessutom blev den SNYGG! Mina avmaskningar har gett ett jättesnyggt mönster

Okej, mössan blev kanske liiiite liten – den går lite dåligt ner om öronen. Men ändå, liksom. Jag stickade en mössa på en improvisation

Jag som alltid trott att mössor var svåra att sticka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *