Mmm… Lördagkväll!!

Och gissa vad jag har gjort? Jo, efter en lång dag med annat, så traskade jag vid halvelvasnåret ikväll upp på vinden för att – ISOLERA!

Fast nu har jag gett upp. Efter att ha trixat och mätt och passningssågat en bit med uttag för två bjälkar, två rör som sitter lite olika ”djupt” i isoleringen, tre anslutningsrör till sagda rör, samt en murstock – allt detta alltså i samma isoleringsbatt, så konstaterade jag att för att få upp den där över min egen höjd och trassla in den in dit den ska, så ska jag 1. vara piggare och 2. ha hjälp av ett par armar/händer till. Irriterande, eftersom jag ville ha den på plats – men sånt är livet, och ibland ska man lyssna på förnuftet.

Nu ska jag ta en dusch, smörja mina händer och sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *