Nio brädor à cirka 168 cm

Så fick jag äntligen panela lite igen För nu måste snedväggarna panelas klart hela vägen upp, på det sista partiet – för att vi sedan ska kunna sätta masonit och isolering uppe i taket där med.

Panela ROLIGT. Och inte alls stickigt. Det känns rentav som ett RENT arbete (alltså icke-smutsigt) efter isoleringen

Och jag hann faktiskt en ganska bra bit ikväll. Trots att jag kom igång senare än tänkt. Trots en hel del pauser. *harkel* Trots mensvärk. Det pinnade på rätt bra, snälla brädor, där spontningen passade snällt ihop och så.

Sista brädan, ända uppe vid taket, fick jag dock be sambon om hjälp med. Det ÄR svårt att på egen hand hålla i båda ändarna av en bräda, två meter upp, och få den att passa i brädan under och banka dit den. Det är fullt rimligt att man behöver vara två. (Men det är så retligt att inte reda ut det själv Fjant-jag.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *